Självkunskap

- Hur man förstår och hanterar sina egna känslor och därmed kan förstå andra

När vi är trygga och på en bra plats då är vi för det mesta härliga. Men när vi är rädda eller utmanande så väljer vi omedvetet strategier dit vi flyr som inte alltid är konstruktiva.

Workshopen om självkunskap handlar om hur man förstår och hanterar sina egna känslor och därmed kan förstå andras. Den pågår från ca 2 -4 timmar för mindre grupper upp till 20 personer. Du får lyssna men också delta och lära dig mer om dig och andra med mig Cristina Tscherning i min roll som terapeut och coach. Ett roligt och spännande sätt att utforska dialogen i en arbetsgrupp.

Maila mig så återkommer jag ett förslag på upplägg datum samt pris beroende på din arbetsgrupps förutsättningar eller så slår du mig en signal så diskuterar vi oss fram till vad som passar er.

Skicka en förfrågan